Modele per prerje flokesh te shkurta

10) Prerje e ç`rregullt, DISA pjese te shkurtra dhe DISA te gjata, ngjyra Kafe ose çokollate do te Ishte perfekte. Kjo lloj prerje JEP intensitet sidomos shikimit. Me zgjedhjen e Duhur të Swifts, Ju Mund të krijoni coiffures që e bëjnë një Grua të duket më e re pas 50 vjetësh. Prerje, KY është një Element i mahnitshëm imazhi i femrës, e CILA Mund të ndryshojë rrënjësisht gjendjen, ndjesinë dhe pamjen e gimshme. Prerjet e stileve të grave në kombinim me ngjyrën krijuese përputhen plotësisht me Vajzat e Reja. Coupes de cheveux krijues sugjerojnë ekzekutimin e një coiffure JO të zakonshme, përdorimin e fijeve gjatesite e ndryshme, asimetri të ndryshme. Ngjyra e flokëve në këtë prerje flokësh duhet të jetë në Harmoni me stilin e përgjithshëm, të jetë i ndritshëm, i guximshëm dhe i ngopur. Prerje e flokëve “pixy”, një relativisht e re dhe ndërsa AJO është kryesisht Vajzat e Reja. Edhe PSE është e përkryer për gratë e moshuara. Nëse ka një dëshirë për të qenë élégant dhe Aktiv, Kjo prerje e flokëve është zgjedhja e Duhur. Zonjat e qetë dhe të matur Mund të qëndrojnë larg. Për ta, ka mundësi të Tjera.

9) Prerje e shkurter ne pjesen e mbasme dhe nga para vetem ne anen e majte. Pjesa e djathte lihet goxha e gjate ne krahasim me Reston e flokut. Eshte nje prerje Mjaft e veçante persa i perket Stilit, dhe VIHet me shume ne dukje me nje ngjyre te affine geshtenje. Epitoma e flokëve të qelqtë. Prerje ideale për vjeshtë. Për ATO që Duan flokë të drejtë, të shndritshëm dhe të shkurtër! 11) Prerje e shkurter shume strikte, ne forme kaskoje, dhe me nje linje gjeometrike. Shoqerime i nje ngjyre Bionde Platino e ben akoma me shume absolu Kete prerje. 8) Prerje e shkurter ne forme kaskoje, prerje e çrregullt, e CILA karakterizohet nga dallge dhe Kontraste ngjyre kumbulle. Shumë gra preferojnë këtë mundësi. DISA Zonja NUK Duan të ndryshojnë flokët e gjatë që ATA veshur për 15-20 vjet në një pixy ose fasule të shkurtër. Të tjerët përen të fshehin tërësinë e tepërt, shpeshherë “Duke u ngritur” grave pas 40-50 vjetësh me ndihmën e mënyrave voluminoze.

Préc e suksesshme e flokëve të mesme duket femërore dhe elegante. 6) Prerje e shkurter nga MBAS, baluke Deri Tek Syte, te vendusura Poshte, dhe nje ngjyre te ngrohte, me reflekse Kafe te Embla, çokollate, kakao, dhe geshtenje te te ngrohte. 7) Prerje e shkurter ultra-femerore, e CILA Mund te quhet Edhe glamour PASI karakterizohet nga dallge te lehta ne pjesen e ballit.